Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - Laatste set verdiend binnen voor dames van WHV

Afgelopen vrijdagavond namen de derde divisionisten uit Asperen het op tegen ODI. De dames van WHV waren voor het eerst dit seizoen compleet en ODI is een directe concurrent, er werd daarom uitgekeken op een leuke wedstrijd.

De eerste set begon WHV een beetje twijfelachtig, maar ook ODI liet wat steekjes vallen waardoor de voorsprong niet te groot werd. Na een time-out aan Asperse kant, spraken de dames van WHV af met plezier te spelen. Dat was terug te zien in het spel en de set werd nipt verloren met 23-25.

De tweede set zaten beide teams volledig in het spel en ging het gelijk op. Naar mate de set vorderde liet WHV wat steekjes vallen. Het blok bij ODI stond goed waardoor aanvallen moeilijker werd en ODI heeft een paar mooi servicereeksen geserveerd. De set ging naar ODI met 21-25.

De derde set werd weer fel begonnen vanuit beide kanten. Mooie, strakke aanvallen van Bernadet Arendsen zorgden ervoor dat WHV een kleine voorsprong pakte. Een goede servicereeks volgde daarop die ook afkomstig waren van Bernadet Arendsen. Helaas was het net niet genoeg en won ODI deze set met 22-25.

De laatste set moesten de dames van WHV binnen halen, nadat ze steeds zo dichtbij waren. Goede passes van Romy van Wijk zorgden ervoor dat spelverdeelster Mirjam Steenis kon kiezen tussen haar aanvallers. Na een uitstekend blok van Stefanie van Vliet was de sfeer compleet en wonnen de dames van WHV deze set met 25-23.

As. Zaterdag speelt WHV uit tegen koploper Volley Tilburg, om 14:30 uur.