Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - WHV neemt geen punten mee naar huis!

Afgelopen zaterdag reisde de damesdelegatie van volleybalvereniging WHV af naar Spivo te Spijkenisse. Rianda Kroon-Kleppe kwam na haar zwangerschap het team weer versterken. Trainer/coach Niels Reder kon helaas niet bij de wedstrijd zijn, maar werd goed vervangen door Wim v/d Boomgaard.

De eerste set verliep rommelig en al snel liep Spivo 6 punten uit. Bij een stand van 11-5 kreeg Celine Bloem een bal op haar neus geslagen, waardoor ze deze set, het veld, helaas met een bloedneus moest verlaten. Na mooie service reeksen van Mirjam Steenis en Stefanie van Vliet was de stand weer gelijk, 18-18. Helaas hadden de dames van WHV geen antwoord op de service van Spivo en ging deze set met 25-18 naar Spivo.

De eerste set was kenmerkend voor de gehele wedstrijd. WHV had het ene moment de pas en verdediging onder controle en op het andere moment de aanval. Hierdoor kwam WHV weinig tot scoren. Met setstanden van 25-15, 25-14 en 25-14 ging WHV 1, 5uur later teleurgesteld naar huis.

Aanstaande vrijdag speelt WHV om 21:15uur thuis in de Schildkamp tegen concurrent ODI uit Oost, West en Middelbeers. Komt u hen aanmoedigen?