Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - Sliedrecht sterker dan WHV

Na de afgelopen nederlagen gingen de dames van WHV afgelopen zaterdagochtend goed voorbereid en met veel zin richting Sliedrecht. Een wedstrijd met kans op punten die dit keer gepakt moesten worden.

WHV begon de wedstrijd echter afwachtend, waardoor de dames van Sliedrecht direct de leiding pakten. Sliedrecht scoorde met aanvallen en WHV was nog niet sterk genoeg aan het net om daar een antwoord op te geven. Deze set was daarom al snel beslist en eindigde met 25-11 voor de thuisploeg.

In de tweede set kreeg WHV vertrouwen in hun spel en verdeelde aanvoerdster Mirjam Steenis het spel zo, dat Sliedrecht moeite had om de ballen te verdedigen. De punten gingen gelijk op en een goede serviceserie van Celine Bloem zorgde ervoor dat WHV voor kwam te staan aan het einde van deze set. Het enthousiaste team van Sliedrecht vechtte zich terug door hun aanvallen, waardoor zij toch deze set binnen sleepten met een uitslag van 25-22.

WHV moest zich herpakken om met vertrouwen de derde set in te gaan. Dit was nog niet te zien in de eerste punten want Sliedrecht pakte direct een voorsprong van 5-1, wat voor coach Niels Reder de doorslag gaf om zijn dames moed in te spreken voor deze set tijdens een time-out. WHV bleef op een achterstand, maar ook Sliedrecht maakte fouten waardoor WHV ietwat terug kwam. Dit mocht echter niet baten, want WHV verloor de set met 25-19.

In de vierde set lag de servicedruk van WHV weer hoog, waar de dames van Sliedrecht Sport moeite mee hadden. Hun passes belandden tegen de muur en ze kwamen minder toe aan aanvallen. De middenaanvaller van WHV, Wendy de Bie, scoorde punten met prikballen en tactisch geslagen ballen. Dit zorgde voor een spannende einde van de vierde set, waar WHV goed voor stond met een kleine voorsprong. Door kleine fouten werd het WHV toch fataal, waardoor zij ook deze set net niet wonnen.

As. vrijdag speelt WHV thuis om 21:15 tegen Wik-Unive uit Groot-Ammers.