Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - Dames WHV onderuit in Nieuwendijk

Afgelopen zaterdag speelde Dames 1 van WHV tegen het als tweede geplaatste Voltena uit Nieuwendijk. Dit jonge team is erop gebrand te promoveren naar de tweede divisie, terwijl de Asperense dames strijden om uit de degradatiezone te komen. Helaas voor het team uit Asperen werd de wedstrijd in een kleine anderhalf uur besloten met een 4-0 winst voor Voltena.

De eerste set was WHV niet opgewassen tegen de aanvalskracht van Voltena. Aan de kant van WHV werd onvoldoende servicedruk gebracht om het de dames van Nieuwendijk moeilijk te maken. Aan het einde van de set stond er 25-12 op het scorebord. In de tweede set leek dit spel zich voort te zetten, maar de tweede helft van deze set wist WHV de achterstand terug te brengen tot slechts enkele punten. Twijfels ontstonden aan de kant van Voltena en een sterk blok van Eline Katerberg van WHV bracht nog meer onzekerheid bij de Nieuwendijkse aanvallers. Bij een stand van 20-16 keerde het tij echter weer en besloot Voltena de set met 25-17.

De derde en vierde set had WHV het moeilijk. Een paar harde aanvallen van diagonaal Stefanie van Vliet konden het verschil niet maken. De vechtlust van de tweede set was met vlagen terug te zien, maar bracht onvoldoende antwoord op het spel van Voltena. Setstanden van 25-11 en 25-14 laten duidelijk zien dat WHV ook in de laatste twee sets weinig in te brengen had.

Vrijdag 11 december a.s. speelt WHV thuis om 21:15 uur tegen Sterre-Voorwaarts uit Zuiddorpe.