Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - Opnieuw 4-0 zege WHV

De heren equipe van de Asperense volleybalvereniging WHV raakt inmiddels op toeren. Na de moeizame seizoenstart werd voor de tweede week op rij een 4-0 overwinning geboekt. Dit maal was Jola Olympus uit Made het slachtoffer. Dankzij deze overwinning klimt de ploeg nu naar een zevende plek op de ranglijst.

WHV kwam flitsend uit de startblokken afgelopen zaterdag en nam direct een voorsprong. De servicedruk lag hoog, verdedigend speelde de ploeg alert en ook de aanval draaide soepel. Toch kwam de ploeg uit Made echter langzaam beter in zijn spel. De servicedruk nam wat toe en met name blokkerend maakten de middenspelers van Jola het de aanvallers van WHV moeilijk. De Asperense volleyballers zagen de voorsprong verdampen en zo werd de slotfase uiteindelijk toch nog spannend. Dankzij onder meer de sterk spelende Rene Roth pakte WHV uiteindelijk toch de beslissende punten en stelde de eerste set met 25-23 veilig.

In de rest van de wedstrijd was het eigenlijk gedaan met de spanning. De veerkracht bij Jola Olympus leek gebroken terwijl de Asperense machine op volle toeren draaide. Verdedigend pakte WHV veel op waardoor de bezoekende ploeg steeds meer fouten ging maken. De Asperense aanvallers scoorden daarentegen gemakkelijk op aangeven van de geroutineerde spelverdeler Niels Reder. Met twee keer 25-16 werden de tweede en de derde set binnengehaald en de overwinning veilig gesteld. In de vierde set walste WHV zelfs met 25-11 over Jola heen en bekroonde daarmee een prima wedstrijd.

Komende zaterdag heeft WHV een vrij weekend en de week erna komt de nummer vijf van de ranglijst Volley Tilburg op bezoek in Asperen. Hopelijk kan de Asperense ploeg dan weer het energiepeil van afgelopen wedstrijd in de wedstrijd leggen.