Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - WHV breekt de ban

De Asperense volleyballers pakten afgelopen zaterdag in eigen huis tegen Sliedrecht Sport hun eerste zege van dit seizoen. Ondersteund door het enthousiaste thuispubliek trok WHV de stijgende lijn van de afgelopen periode door. Op basis van hard werken en geloof in eigen kunnen werd Sliedrecht zelfs met 4-0 weer huiswaarts gestuurd. En daarmee pakte WHV vijf bijzonder welkome punten.

De voorbereiding werd enigszins verstoord door een tweetal handblessures bij Sander Arp en Wildrik van de Plassche. Daarentegen was de ontspannen teammeeting op vrijdagavond bij trainer/coach John Kemp waardevol. Het publiek zag afgelopen zaterdag een ploeg die met elkaar en voor elkaar wilde werken. En dat gaf iedere individuele speler het vertrouwen om zijn niveau te halen. Rene Roth scoorde weer veelvuldig door hard geslagen smashes af te wisselen met slim geplaatste ballen. Stefan Arp was aanvallend zeer nuttig vanachter de drie meter en Vincent de Bie speelde sterk aan het net maar was ook verdedigend goed op dreef. Met daarbij opgeteld de servicedruk van Niels Reder en Virgil in den Eng werd het voor Sliedrecht een lastige middag.

Sliedrecht Sport beschikt niet over sterke middenaanvallers maar heeft op de buiten en de diagonaal wel een tweetal kanonnen ter beschikking. Als die draaien, maken ze het elke ploeg lastig. WHV wist er echter voor te zorgen dat beide heren geen stempel konden drukken op de wedstrijd. Een prima prestatie dus van de ploeg uit Asperen en een mooie opsteker voor de komende wedstrijden. Komende zaterdag speelt WHV opnieuw thuis en dan kom Jola Olympus uit Made op bezoek. Een oude bekende van vorig seizoen waar het toen tot twee keer toe een spannende wedstrijd opleverde.