Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - WHV dichtbij stunt tegen koploper

Tegen koploper ATAK’55 waren de Asperense volleyballers dichtbij hun eerste seizoenzege. Met Ewout de Jong weer terug in de basis kwam WHV goed uit de startblokken en wist de tegenstander te verrassen door veel durf en energie in het spel te leggen. Met veel servicedruk vanuit onder meer Stefan Arp en Virgil in den Eng werd het side-out spel van de tegenstander onder druk gezet. Mede hierdoor kon de verdediging onder leiding van de hard werkende libero Sander Arp veel ballen oppakken. De sterk spelende spelverdeler Niels Reder had zijn aanvallers vervolgens voor het uitzoeken. Met name Rene Roth op de diagonaal stak in goede vorm maar ook de combinatie op het midden met Wildrik van de Plassche draaide soepel.

En zo pakte WHV in Waspik brutaal een 0-2 voorsprong en leek een stunt aanstaande. Helaas wilde ATAK’55 hier voor eigen publiek niet aan meewerken. Langzaam kwam de ploeg beter in de wedstrijd. De servicedruk aan de kant van de tegenstander ging omhoog en zakte daarentegen aan de zijde van WHV wat terug. De derde set ging dan ook vrij duidelijk naar ATAK maar de vierde set was wel weer gelijk opgaand. Daarbij had WHV net wat pech in deze set. Ballen die op een ongelukkig moment vanuit het andere veld het spel verstoorden en het geblesseerd uitvallen van Sander Arp. En zo ging deze set uiteindelijk toch nipt verloren en moest WHV uiteindelijk toch een vijfde set toestaan.

In deze vijfde set leek het alsof WHV niet meer de energie kon opbrengen die het de rest van de wedstrijd had getoond. De ploeg kwam al vrij snel op achterstand door wat onzorgvuldigheden en daarmee was het pleit snel beslecht. Desondanks een wedstrijd die vertrouwen moet geven aan de Asperense equipe. Zeker ook dankzij de complimenten van het publiek van Waspik dat had genoten van de wedstrijd en het spel en de vechtlust van WHV. Komende zaterdag ontvangt WHV in eigen huis de nummer 2 uit de competitie Sliedrecht Sport.