Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - Dames WHV krijgen geen vat op de service van Odi, maar nemen door hard werken toch een puntje mee naar Asperen.

Afgelopen zaterdag speelden de dames van WHV tegen Odi in Middelbeers. Na de gewonnen wedstrijd tegen Spivo, waren de dames vast van plan om ook nu weer alles te geven. Ze gingen daarom dan ook voortvarend van start. Er werd hard gewerkt. Libero Jolijn Onvlee raapte onmogelijke ballen van de grond. Tot 19-19 bleef het gelijk op gaan. Helaas hadden de dames daarna geen antwoord op de uitstekende service van Odi en werd de eerste set verloren met 25-19.

Ook de tweede set begonnen de dames van WHV weer met frisse moed. Ondanks de verloren set werd er goed gespeeld. Diagonaal speler Stefanie van Vliet scoorde met harde ballen vanaf de 3 meter en passer-loper Bernadette Arendsen plaatste een prachtige bal precies in de hoek van het veld op positie 1. Op een stand van 14- 12 in het voordeel van Odi kwam de nummer 9 van Odi aan service. De dames van WHV hadden geen antwoord op deze service en keken binnen de kortste keren tegen een achterstand aan van 12-23. Passer loper Romy van Wijk scoorde nog een mooie bal via het blok van Odi. Helaas was het niet voldoende om het tij te keren. De set werd verloren met 25-14.

De derde set liep WHV eigenlijk steeds achter de feiten aan. Het kreeg geen vat op deze set. De set werd kansloos verloren met 25-13.
Toch bracht dit de dames van WHV niet van hun stuk. In de vierde en laatste set was er immers een nieuw kans en die werd met beide handen aangegrepen. Er werd vol overtuiging geserveerd en de controle over de service was vele malen beter. Wellicht te danken aan de tactische aanwijzingen van coach Wim van den Boomgaard. Er werd veelvuldig gescoord over de midden door zowel Wendy De Bie als Eline Katerberg. De stand liep gelijk op tot 20-20, waarop passer loper Celine Bloem een keiharde bal scoorde vanaf de buiten positie. Het bleef enorm spannend, maar de dames van WHV konden een punt mee naar Asperen nemen bij een eindstand van 24-26.