Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - Opnieuw 3-1 nederlaag WHV

WHV is afgelopen zaterdag opnieuw tegen een 3-1 nederlaag aangelopen. Tegen titelkandidaat ZUVO in Zundert moesten de Asperense volleyballers hun vierde nederlaag op rij incasseren. Toch is er wel degelijk een stijgende lijn zichtbaar in het Asperense spel. En dat geeft hoop voor de komende wedstrijden.

In de eerste set had WHV nog te veel moeite met de servicepassing om een goede side-out te spelen. Vanaf de tweede set kreeg de ploeg meer controle op de service van ZUVO en kwam de ploeg langzaam beter in zijn ritme. Helaas liet WHV eind van deze set te veel steken vallen zodat de tegenstander er met de winst van door kon. 

De derde set leek uiteindelijk dan toch naar de Asperense ploeg toe te gaan. WHV kwam met verzorgd spel op een verdiende 16-21 voorsprong. Toen ging het echter alsnog mis. De passing kwam enkele keren wat minder verzorgd aan en ZUVO pakte verdedigend een paar mooie ballen op waardoor de stand gelijk werd getrokken. De spannende slotfase werd uiteindelijk met 32-30 in het voordeel van ZUVO beslist.

De Asperense heren trokken het goede spel echter door in de vierde set en wisten deze wel te verzilveren. Al met al was het grootste verschil dat ZUVO iets zorgvuldiger was in de verdediging en meer servicedruk wist te brengen. WHV had duidelijk te veel moeite met de vrije lichte bal en serveerde te vaak uit.

Komende zaterdag heeft WHV vrij en daarna mag de ploeg op bezoek in Waspik. De ploeg kan dan weer beschikken over Ewout de Jong die na een maand vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika weer terug.