Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - Eerste winst voor WHV dames binnen

Vrijdag wisten de volleybaldames van WHV uit Asperen voor het eerst dit seizoen een wedstrijd te winnen. In eigen huis werd Spivo dames 1 na een spannende wedstrijd met 3-1 verslagen.

De dames van WHV begonnen wat onwennig en onzeker aan de wedstrijd. Mede door de hoge servicedruk en de aanvalskracht aan de kant van Spivo duurde het lang voordat de Asperense dames in hun spel konden komen. Op de service van spelverdeelster Mirjam Steenis kon nog een flinke inhaalslag gemaakt worden, maar de set werd overduidelijk gewonnen door Spivo: 15-25.

In de tweede set begon WHV met een kleine voorsprong, maar de dames in het achterveld hadden moeite met de hoge servicedruk van Spivo en zo kon de tegenstander weer langszij komen. In het vervolg van de set had Spivo lange tijd een kleine voorsprong, maar dankzij veel doorzettingsvermogen, slim spel en mooie aanvallen wisten de dames uit Asperen het toch spannend te maken en stond het bij 22-22 weer gelijk. Mede dankzij een onhoudbare service van Eline Katerberg wist WHV deze set binnen te halen met 26-24.

De derde set begon niet zo voortvarend voor WHV. Al gauw keken de dames tegen een achterstand van een paar punten aan, maar door hoge servicedruk en met versterking van invalster Natalie Smith in het achterveld werd de stand weer gelijk getrokken. De laatste paar punten van deze spannende set waren in het voordeel van de dames uit Asperen: 25-23.

In de vierde set hadden de dames van WHV de servicepass beter onder controle, waardoor de aanval beter opgebouwd kon worden. Spivo had bovendien moeite om het blok aan Asperense zijde te omzeilen, maar dit alles kon niet voorkomen dat WHV alweer tegen een achterstand aankeek. Ook in deze set was WHV echter gretig genoeg om de stand vlak voor het einde weer gelijk te trekken. Bij een achterstand van 22-24 kwam Bernadet Arendsen aan service en werd de set mede dankzij een harde blokkering van Stefanie van Vliet met 26-24 binnengesleept. Na drie spannende sets trok WHV dus aan het langste eind en wisten de dames voor het eerst dit seizoen een wedstrijd te winnen.

Op 31 oktober mag WHV om 16:00 uur aantreden in Oost West En Middelbeers tegen dames 1 van ODI.