Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - Opnieuw slechts een set voor heren WHV

De Asperense volleyballers waren afgelopen zaterdag te gast bij Fusion te Rotterdam. WHV moest het doen zonder de afwezige passer/loper Ewout de Jong. Helaas wist de ploeg enkel de derde set in Asperens voordeel te beslissen. Met twee punten na twee wedstrijden bevindt WHV zich momenteel in de onderste regionen van de ranglijst. Hopelijk kan de ploeg daar komende zaterdag verandering in aanbrengen als de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma staat.

Het spel van WHV was in de eerste set nog te rommelig om aanspraak te maken op de setwinst. Verdedigend bracht de ploeg te weinig overtuiging en was een aantal keren simpelweg een stapje te laat. Ook aanvallend was het nog even zoeken naar het zelfvertrouwen en de juiste oplossingen. In de tweede set kwam de ploeg echter beter in de wedstrijd. Aanvallend kwamen Stefan Arp en Rene Roth steeds makkelijker tot scoren. WHV leek dan ook aan het eind van deze set via een servicereeks van Wildrik van de Plassche aan het langste eind te gaan trekken. Toch was het weer een slordigheid in verdedigend opzicht die de Asperense equipe de kop kostte.

In de derde set pakte WHV de draad echter uitstekend op. Sterk blokkerend werk van Virgil in den Eng en Vincent de Bie in combinatie met de drukvolle service van onder meer Stefan Arp brachten de ploeg op voorsprong. En hoewel eind van deze set Fusion langzaam dichterbij kroop, hield de ervaren spelverdeler Niels Reder het hoofd koel en lanceerde tot tweemaal toe zijn middenspeler Wildrik van de Plassche.

Waar WHV even de hoop had om de stand gelijk te trekken boorde de passer/loper van Fusion die hoop de grond met een lange servicereeks. Met zijn sprongservice wist hij maar liefst 9 punten op rij te maken en stelde hij de 3-1 zege veilig voor zijn ploeg.