Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - WHV te laat op stoom

De Asperense volleyballers hebben afgelopen zaterdag hun eerste wedstrijd verloren. Tegen oude bekende Udenhout ging de winst met 3-1 naar de thuisspelende ploeg. De ploeg die dit seizoen onder leiding staat van trainer/coach John Kemp moest dus genoegen nemen met slechts 1 punt.

WHV had net te lang nodig om goed in de wedstrijd te komen. De ploeg startte te voorzichtig en te afwachtend. Udenhout kwam gemakkelijk tot scoren via hun lange middenspeler en harde buitenaanvallen afgewisseld met tactisch geplaatste ballen. WHV speelde daarentegen nog met de rem erop. Er werd te voorzichtig aangevallen en er was nog te veel twijfel in de verdediging. Vanaf de derde set begon het echter beter te draaien. De als libero debuterende Sander Arp kwam steeds beter in zijn spel en aanvallend kwam er wat meer vuur.

Hoewel WHV in de derde set kansen had om de set te pakken, had de ploeg net pech op de beslissende momenten. De vierde set werd echter wel een prooi voor de Asperense ploeg zodat er toch met een positief gevoel werd afgesloten. Helaas heeft de ploeg nu weer twee vrije zaterdagen en kan er nog niet gewerkt worden aan een goed wedstrijdritme.