Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Eerste WHV beachvolleybal toernooi

Zaterdag 30 mei organiseerde volleybalvereniging WHV haar eerste competitieve beachvolleybal toernooi. De club welke sinds 4 jaar, over 2 beachvolleybalvelden beschikt, organiseerde al wel meerdere recreatieve toernooien, maar kende nog geen competitief toernooi voor hoger spelniveau.

Dit jaar deden er 5 damesteams en 7 mannenteams mee met het beachvolleybaltoernooi op de beachvelden aan zwembad De Wiel.

Het Beachvolleybaltoernooi ging van start met de poulewedstrijden van de dames, welke voor de toeschouwers erg leuk waren om naar te kijken. Bij het damestoernooi werd de finale uiteindelijk gespeeld tussen de teams 'de zussen de Graaf' en 'Teampie'. De finale ging gelijk op, maar halverwege de wedstrijd nam het team 'de zussen de Graaf' de leiding en wonnen de finale uiteindelijk met geruime afstand, eindstand: 21-9.

De beachvolleybalwedstrijden bij de mannenteams waren ook van een leuk en goed niveau en daar werd de finale uiteindelijk gespeeld tussen de teams 'Wik-Unive' en 'Arpies'. Vanaf het begin af aan nam 'Wik-Unive' de leiding en daardoor werd deze finale overtuigend gewonnen door 'Wik-Unive'. Zowel de winnaar bij de dames als bij de mannen, kregen de hoofdprijs overhandigd, gesponsord door Cafetaria 'De Wiel'. WHV kijkt terug op een succesvolle en erg leuke dag dag, want voor een eerste beachvolleybal toernooi was het niveau en de animo boven verwachting. Volgend beachvolleybalseizoen zal WHV daarom zeker weer een WHV beachvolleybal toernooi organiseren.