Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

WHV organiseert beachvolleybalclinics voor basisscholen Asperen groep 6, 7 en 8.

Op 1, 2, 8 en 9 juni organiseert WHV beachvolleybalclinics bij Beachveld de Wiel voor groep 6, 7 en 8 van basisschool de Open Poort en de Zandheuvel in Asperen. Op deze manier wil WHV kinderen kennis laten maken met beachvolleybal en enthousiasmeren om ook in de zomer te blijven bewegen. Tevens wordt deze zomer het WK Beachvolleybal georganiseert in Nederland, wat graag onder de aandacht wordt gebracht.

Aansluitend op de beachvolleybalclinics organiseert WHV op 20 juni een junioren beachvolleybaltoernooi voor 10 t/m 16 jarigen. Opgeven kan via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk voor meer informatie op de website www.wijhoudenvol.nl/beach.

2015: hét volleybaljaar met WK Beach en EK Dames

Komende zomer zijn de WK Beachvolleybal in Nederland. Met voorrondes in vier steden en finales in een spectaculair stadion in de Hofvijver in Den Haag wordt dit het grootste sportevenement in Nederland van 2015. In het najaar is het EK Dames in de zaal, dat ook in meerdere steden gespeeld wordt, met finales in Rotterdam. Volleybal is met 600.000 beoefenaren, waarvan 125.000 Nevobo-leden, de grootste zaalsport van Nederland. Volgens onderzoeken is het de teamsport met de minste incidenten én de gezelligste sport. Een explosief groeiende tak is beachvolleybal. In het hele land worden beachcourts aangelegd en verenigingen opgericht. Met de huidige wereldkampioenen Brouwer-Meeuwsen en Europese kampioenen Van Iersel/Meppelink is Nederland ook in de wereldtop goed vertegenwoordigd. Meer informatie: www.volleybal.nl.