Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - WHV Dames 1 na zinderende wedstrijd kampioen!

Op de laatste wedstrijdzaterdag van het seizoen stond voor dames 1 een spannende strijd om het kampioenschap op het programma. Als nummer 2 op de ranglijst met één punt achterstand op de nummer 1 Spirit moesten we met 4-0 of 3-1 winnen van Spirit om kampioen te worden. Als dit niet zou lukken, zou Spirit kampioen zijn. Een lastige opgave dus, maar niks is onmogelijk. Per slot van rekening hadden we een paar maanden geleden niet echt meer verwacht dat we kampioen konden worden.

Gelukkig hadden we zowel de afgelopen weken als ook op de dag zelf al veel goede voorbeelden gekregen, met onder andere het kampioenschap van Dames 2, de heren recreanten en meisjes C en handhaving in de derde divisie voor Heren 1. We zouden er dan ook alles aan gaan doen om deze goede lijn door te trekken.

De zaalwacht had een heus centre court opgebouwd en dankzij Roy was DJ Madness aanwezig om voor muziek te zorgen. De boodschap van coaches John en Niels was duidelijk: wij hadden niks te verliezen, terwijl Spirit juist alleen maar kon verliezen. Nog voordat de wedstrijd begonnen was, zaten de tribunes rondom het veld al helemaal vol. Een uitgebreid wedstrijdverslag is dan ook niet nodig, aangezien vrijwel de hele vereniging de wedstrijd met eigen ogen heeft gezien. Mocht u het gemist hebben, dan verschijnt er als het goed is een wedstrijdverslag in het Kontakt.

We waren al de hele dag zenuwachtig en konden niet wachten totdat we eindelijk mochten spelen. Eenmaal in het veld hadden we onze zenuwen gelukkig goed onder controle en dankzij koelbloedig, fanatiek en gedreven spel met veel beleving wisten we de wedstrijd met 3-1 te winnen! De pass kwam erg goed aan, waardoor er veel gevarieerd kon worden met de aanval. Er zaten lange rally’s tussen, maar uiteindelijk werden de gaten in de verdediging van Spirit vaak gevonden en werd er zowel met harde aanvallen als met slimme balletjes veel gescoord.

De taart en het bier dat we voor Spirit hadden gekocht voor als zij zouden winnen kon dus in eigen huis blijven en de dames van Spirit waren zo sportief om ons een fles champagne te geven. Een prachtige afsluiting van een geweldig seizoen, en dit hebben we daarna natuurlijk gevierd tijdens het WHV feest. Helaas waren er wel wat hindernissen dit jaar. Zo hadden we verwacht dat ook Jadi deel uit zou maken van ons team, maar vanwege een blessure was dit helaas niet mogelijk. Ook Rianda en Petra hebben we een tijdje moeten missen vanwege blessures en verder was Wendy een deel van het seizoen afwezig vanwege zwangerschap. Ondanks alles zijn we, mede door de geweldige hulp van onze invallers, dus toch kampioen geworden!

Tevens was dit helaas onze laatste wedstrijd in de huidige teamsamenstelling, aangezien Pia, Astrid en Petra volgend seizoen niet meer voor WHV uit zullen komen. We zullen jullie missen!

Bij deze willen we graag al het publiek bedanken dat ons het hele seizoen, en vooral ook deze laatste wedstrijd, onwijs goed heeft gesteund. Volgend seizoen zullen we uitkomen in de derde divisie en we hopen dat jullie ons dan weer zo fanatiek komen aanmoedigen.