Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

WHV Dames 2 naar de 1e klasse!

Na de 3-1 overwinning van Dames 2 op 21 maart tegen Wik Univé is het team officieel niet meer in te halen door de andere teams. Dit betekent dat 3 wedstrijden voor het eind van het seizoen het team al kampioen is in de 2e klasse en volgend jaar als team mag spelen in de 1e klasse. Dit is een prima prestatie voor Dames 2 dat al jaren, in wisselende samenstelling, meedraait in de tweede klasse, maar het betekent ook dat het team aansluiting vind bij Dames 1. Het gat in niveau met Dames 1 is al een tijd groot geweest. Al enkele jaren werd geprobeerd het gat in niveau te dichten door te promoveren met Dames 2, maar de afgelopen twee jaar greep Dames 2 steeds net naast promotie.

Dames 2 draaide dit seizoen erg goed met wat nieuwe spelers en mij als nieuwe trainer/coach. Na een solide eerste helft van het seizoen ging Dames 2 als tweede het kerstreces is. Van de acht wedstrijden die er gespeeld werden voor de kerstvakantie ging er niet één verloren en haalde Dames 2 36 van de 40 mogelijke punten. Na de kerstvakantie startte Dames 2slecht door te verliezen van de Spirit, de nummer drie, maar een daarop volgende reeks van aantal 4-0 overwinningen bezorgde Dames 2 de koppositie. Ook tegen directe concurrent Vollido werd in februari al met 4-0 gewonnen in een spannende thuiswedstrijd die een fantastische ambiance kende dankzij het aanwezige publiek.

Als trotse trainer/coach wil ik de 7 basisspelers Bernadet, Evelyn, Diana, Natalie, Lineke, Rianne en Debora bedanken en feliciteren met dit prachtige seizoen. Ook de vaste invalsters Celine, Monique en Romy bedankt voor jullie bijdrage aan het behalen van deze prestatie. Linda van Eck en Thomas de Haar zou ik graag bedanken voor hun bijdrage bij het coachen van de dames.

Ook moet hoofdtrainer John van Kemp bedankt worden voor het opleiden van mij als trainer en coach. In korte tijd heeft hij veel kennis overgedragen en halverwege het seizoen is het team volledig aan mij overgedragen. Toch is zijn betrokkenheid hiermee niet weggevallen en eens in de zoveel tijd komt hij kijken hoe de zaken ervoor staan bij de training/wedstrijden van Dames 2. Verder wil ik andere nog niet genoemde invallers, invalcoaches en publiek nog bedanken voor jullie hulp en steun.

Ik hoop dat we volgend jaar op jullie steun kunnen rekenen bij de wedstrijden in de 1e klasse!

Groetjes,

Vincent de Bie


van links naar rechts en van boven naar onder: Monique van Kempen, Bernadet Arendsen, Lineke Verhoef, Diana den Otter, Natalie Smith, Debora van Zandwijk, Evelyn Moret en Rianne Warsen.
Trainer Vincent de Bie en coach Linda van Eck.