Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - WHV dames 1 morst een puntje tegen Forza Schouwen Duiveland D1

Op 21 maart 2015 speelde de vrouwenhoofdmacht van volleybalvereniging WHV haar competitiewedstrijd tegen Forza Schouwen Duiveland D1 uit Zeeland in de promotieklasse.

Passer loper Jennita Bovenschen kon helaas niet van de partij zijn. Er moest gestart worden met 7 veldspeelsters en een libero.

Het fluitsignaal klonk om 17.00 uur nadat eerst de dames 2 van WHV haar kampioenschap had gevierd. De eerste set verliep probleemloos voor WHV, ook al kwamen de Zeeuwsen op het einde nog mooi terug: 25-18. De tweede set kende een zelfde verloop. Twee time-outs van Forza-zijde mochten niet meer baten: 25-18. De derde set begon erg moeizaam voor WHV. De pass lag niet zuiver en er werden veel persoonlijke foutjes gemaakt. De Asperse dames liepen in het eerste gedeelte van de set terecht tegen een achterstand aan, maar maakte dat met vechtlust in het tweede deel van de set weer goed: 25-21.

De vierde set, het beroemde bonuspunt, moest en zou ook worden binnengehaald om de achtersatnd op de koploper zo klein mogelijk te houden. Coach John Kemp wees de dames op de noodzaak van meer variatie in het spel, maar de dames bleken niet bij machte iets te doen me tdeze aanwijzing.  Daarbij werd deze set werd gekenmerkt door veel servicefouten aan Asperse zijde, waardoor deze set terecht naar Forza ging: 21-25. WHV mag vier punten bijtellen.

WHV wint de wedstrijd met 3-1 en verstevigt daarmee haar tweede plek op de ranglijst.

Agendatip: WHV D1 zal (na volle winst in de uitwedstrijd tegen VCN op 11 april) waarschijnlijk op 18 april om 17.00 uur in de Schildkamp tegen de nummer één van de ranglijst (Spirit) er alles aan doen om het kampioenschap alsnog binnen te slepen. Deze wedstrijd zal dan met 4-0 gewonnen moeten worden. Kom ons steunen, we kunnen uw aanmoedigingen goed gebruiken!