Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - Knappe zege heren WHV

De Asperense volleybalheren hebben afgelopen weekeinde goede zaken gedaan door in Etten-Leur met 0-4 te winnen van Rowi. Daarmee pakte de ploeg vijf belangrijke punten in de strijd om lijfsbehoud. Met nog drie wedstrijden te gaan blijft het echter ongemeen spannend. De strijd om de nummer 1 positie en de laatste plek op de ranglijst lijken inmiddels te zijn beslist. De strijd om de nummer tien positie loopt echter nog in volle hevigheid. De teams vanaf de nummer vier positie tot en met de huidige nummer tien strijden nog om van deze plek weg te blijven. Geen van de ploegen wil immers worden gedwongen tot het spelen van promotie-degradatie wedstrijden om in de Derde Divisie te blijven.

De wil om te winnen was daarom groot bij WHV afgelopen zaterdag. De kunst is om dan niet te verkrampen maar om vrijuit te vechten voor alle punten. En dat deed de ploeg afgelopen zaterdag. WHV bracht voldoende servicedruk om Rowi onder druk te zetten en wist zelf met gevarieerd aanvalsspel tot scoren te komen. Dankzij de goede passing was er steeds veel dreiging op de midden waardoor de buitenaanvallers ruimte kregen om te scoren. En daarmee wist de ploeg de volledige winst binnen te halen. De ontlading die volgde op deze prima team prestatie was mooi om te zien.

De volgende wedstrijd is op dinsdag 24 maart als WHV op bezoek moet in Made waar Jola Olympus wacht. Een lastige ploeg waarbij het de inzet zal zijn om toch enkele punten mee naar asperen te nemen.