Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

WHV Dames 2 speelt om het kampioenschap

Het tweede damesteam van volleybalvereniging WHV krijgt aankomende zaterdag 21 maart de mogelijkheid om kampioen te worden in de 2e klasse poule C. Hoewel het seizoen pas eind april eindigt, zijn de dames uit Asperen met een 1-3 verlies aankomende zaterdag niet meer in te halen door andere teams. Dit beslissende punt kan tijdens deze thuiswedstrijd tegen middenmoter Wik Univé uit Groot-Ammers behaald worden.

Met het kampioenschap zal het damesteam promoveren naar de eerste klasse waar zij na de zomer in uit zullen komen. Dit is een prima prestatie voor het tweede team dat al jaren, in wisselende samenstelling, meedraait in de tweede klasse. Dit betekent ook dat het team aansluiting vind bij de vrouwenhoofdmacht van WHV. Het gat in niveau met het eerste damesteam van WHV is al een tijd groot geweest. Al enkele jaren werd geprobeerd het gat in niveau te dichten door te promoveren met dames 2, maar de afgelopen twee jaar greep het team steeds net naast promotie. 

Komende zaterdag kan het tweede team dus eindelijk het felbegeerde kampioenschap binnenhalen en daarmee promotie naar de eerste klasse afdwingen. WHV Dames 2 zal zaterdag echter hard moeten werken voor het laatste benodigde punt en hoopt op veel steun van het aanwezige publiek.