Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - WHV pakt voor 4e keer op rij 5 punten

Afgelopen zaterdag heeft WHV de wedstrijd tegen Erasmus Volley ingehaald en heeft de delegatie 5 punten gepakt. De wedstrijd begon goed. Door een zeer moeilijke service van Astrid Dhondt stonden de dames van WHV gelijk met 11-0 voor. De WHV dames waren niet onder de indruk van de 2 time-outs van de tegenstander en zo won WHV deze set met 25-8.

De 2e set zette WHV de druk op service en aanval voort. Ook in de verdediging liep het goed waardoor ook deze set werd gewonnen met 25-11.

De 3e set is de beruchte set voor de WHV dames. De focus is vaak weg en ze laten de tegenstander makkelijk terug komen. Dit gebeurde ook deze keer weer, maar WHV bleef de gehele set met 5 punten voor staan. Dit bood de dames van Erasmus perspectief en hoorde je ze roepen, ‘dames het zijn nog maar 5 punten we zijn zo weer bij’. WHV liet zich ook nu niet intimideren en won de set met 25-20.

De laatste set was niet anders als de rest van de wedstrijd. De pass kwam aan en werd door alle aanvallers hard afgemaakt. Ook de blokkering hing goed, waardoor er veel killing blok ballen waren. Deze set werd gewonnen met 25-16.