Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - WHV pakt punt bij koploper

De Asperense volleybalheren waren afgelopen zaterdag te gast bij koploper Redkey te Goirle. Waar in eigen huis nog kansloos werd verloren met 0-4 bood WHV nu wat meer tegengas. Waar dat in de eerste drie sets nog niet het gewenste resultaat opleverde, kreeg de ploeg in de vierde set toch nog loon voor het harde werken. Bij de tegenstander slopen langzaam de foutjes in hun spel terwijl de Asperense ploeg doorknokte. De laatste set werd daarmee een prooi voor WHV zodat er toch nog een punt mee naar huis kon. Een punt dat hard nodig is om promotie/degradatie wedstrijden te voorkomen. Zeker nu de onderste ploegen hun selectie versterken om uit de gevarenzone te komen.

Met nog vier wedstrijden te gaan staat WHV nu nog negende. Het gat naar de nummer tien is echter geslonken tot slechts vijf punten nu deze ploeg twee keer op rij een 4-0 overwinning heeft behaald. Met nog vier wedstrijden te gaan, breekt er daarmee een ongetwijfeld spannende slotfase aan. En WHV heeft daarbij niet het meest gemakkelijke programma.

Volgende week heeft de ploeg geen wedstrijd en daarna mag de ploeg op bezoek bij nummer vier van de competitie Rowi in Etten-Leur. Hopelijk kan de ploeg daar ook weer wat punten meepakken.