Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - Dames WHV laten setje liggen

Afgelopen zaterdag reisde dames 1 van WHV af naar Oud Beijerland om aan te treden tegen de nummer 11 uit de ranglijst DVO. De dames speelden vandaag zonder libero waardoor er een andere passopstelling nodig was dan de dames gewend zijn. Dit werd vanaf het begin goed opgepakt waardoor spelverdeelsters Astrid Dhondt al haar aanvalsters goed kon bereiken. DVO was duidelijk niet van plan de punten zomaar weg te geven en streed hard voor elke punt. WHV kwam de eerste set niet echt in gevaar en won deze set met 19-25.

De tweede set begon WHV met een mooie voorsprong. DVO had geen antwoord op de harde aanvallen van Petra Huijssen. Tegen het einde van de set lukte het de dames van WHV niet om de pass onder controle te krijgen waardoor DVO terugkwam tot 17-17. Tijdens de time-out riep coach John Kemp de dames weer tot de orde. Deze set werd binnengesleept met22-25.

DVO zag mogelijkheden en bleef keihard knokken voor elke bal. De Asperense dames leken deze derde set iets minder scherp en alert en zag de winst van deze set naar DVO gaan, 25-19.

De dames van WHV waren erop gebrand de laatste set weer te winnen. Er werd goed verdedigd. De tegenstander werd verrast met verschillende aanvalcombinaties. WHV wist deze set te winnen met 19-25. Hiermee is de wedstrijd gewonnen met 1-3.

Aanstaande zaterdag speelt dames 1 niet. Op 21 februari speelt WHV de spannende wedstrijd tegen de nummer 3 Voltena.