Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - WHV doet goede zaken

De heren volleyballers van WHV hebben afgelopen weekend een bijzonder nuttige overwinning geboekt op de nummer 10 van de ranglijst Triade. In het mooie sportcomplex in Tilburg pakte WHV een 0-4 zege en daarmee de volle winst. Niet alleen wist de ploeg daarmee de afstand tot Triade te vergroten maar klom daarmee naar een gedeelde 7e/8e plek op de ranglijst. Een mooie stap naar lijfsbehoud in de derde divisie.

De Asperense volleyballers wisten dat dit een belangrijke wedstrijd was. Een wedstrijd die het verschil kon maken of de ploeg de degradatiezone dichterbij zag komen of zich kon gaan richten op de middenmoot. Vooraf werd als minimale doelstelling een vijfsetter afgesproken. Met een 3-2 nederlaag zou Triade immers naar 1 punt dichterbij komen. Een overwinning was echter de inzet. En hoewel het geen briljante wedstrijd werd, knokte de ploeg voor wat het waard was. Met name de tweede set was erg spannend. Triade hield tot het einde toe aansluiting omdat WHV tot twee keer toe moeite had om de side-out te spelen. Toch was het echter de Asperense ploeg die uiteindelijk het hoofd koel hield. Daarbij was het de jonge Joeri van Wijk die op het beslissende moment knap de bal door de blokkering van Triade wist te jagen. Het mooie was dat hij uiteindelijk ook in de vierde set het beslissende punt wist te maken.

Komende zaterdag speelt WHV thuis tegen Fusion. Een ploeg die nu drie punten onder WHV staat maar wel met een wedstrijd minder. Opnieuw een spannende wedstrijd dus voor de Asperense heren.