Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - Heren WHV in eigen huis onderuit

De Asperense volleybalheren hadden afgelopen weekend Spivo uit Spijkenisse op bezoek. Een ploeg uit de middenmoot waar WHV uit nipt met 3-2 van had verloren. Het vooraf gestelde doel was dan ook een overwinning. Zeker ook omdat de ploeg een aardige reeks achter de rug heeft. Helaas pasten de puzzelstukjes afgelopen zaterdag niet in elkaar. In de eerste set kwam WHV net te laat op stoom en moest de set met 24-26 op een wat ongelukkige wijze aan de tegenstander worden gelaten.

In de tweede set werd de opgaande lijn goed doorgetrokken en werd de stand weer gelijk getrokken en leken de Asperense volleyballers toch af te steven op een overwinning.

Vanaf de derde set werd het spel aan Asperense zijde echter steeds rommeliger. De servicedruk werd minder, verdedigend liet de ploeg te veel steken vallen en het vertrouwen in de eigen aanval zakte ook terug. Omdat er geen oplossing werd gevonden, zakte het moraal en liet WHV zich uiteindelijk vrij gewillig naar de slachtbank leiden. En zo pakte de ploeg uiteindelijk slechts 1 punt en zag het de aansluiting naar de middenmoot weer wat groter worden.

Komende zaterdag volgt opnieuw een belangrijke wedstrijd als WHV op bezoek moet in Tilburg. Dan volgt de confrontatie met de nummer 10 van de ranglijst en moeten de Asperense volleyballers proberen het gat naar deze ploeg te vergroten.