Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - WHV dames verslaan Volley Meerkerk in het hol van de leeuw: 1-3

Op 10 januari 2015 speelde de vrouwenhoofdmacht van volleybalvereniging WHV haar eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar tegen Volley Meerkerk dames 2. Bij winst zou WHV nog meedoen bij de strijd om het kampioenschap.

WHV was op volle sterkte naar Meerkerk afgereisd, er waren geen geblesseerden voor deze derby. In de voorbespreking werd de nadruk gelegd op strijdbaarheid en focus op het eigen team.

De eerste set begon moeizaam voor WHV. Maar gelukkig werd door de snelle aanvallen en een goede pass van de Asperse dames de achterstand van 22-18 toch nog omgezet in een 24-26 setwinst. In de tweede lijn zette WHV deze lijn door. Het snelle spel en de slimme prikballen zorgden voor wanhoop aan Meerkerkse kant. Eindstand van deze set: 13-25. In de derde set had WHV duidelijk meer moeite met de goede service van Meerkerk. De pass kwam niet meer zuiver, waardoor de snelle aanval niet meer kon worden gespeeld. Het blok op de buienkant zat potdicht, waardoor WHV moeizaam tot scoren kwam. Een time-out van coaches Kemp en Reder op 21-12 mocht niet meer baten. Meerkerk won deze set: 25-20. De vierde set werd overtuigend gewonnen door WHV. Meerkerk was moegestreden en gaf de strijd op: 16-25. De Asperse dames nemen vier punten mee naar huis!

WHV wint de wedstrijd met 1-3 en zal op 17 januari om 17.00 uur in de Schildkamp tegen de nummer vier van de ranglijst (Spivo) er alles aan doen om haar achterstand van drie punten op koploper Spirit in te lopen.