Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - WHV start jaar met 3-2 verlies

De Asperense volleyballers zijn het jaar niet onverdienstelijk begonnen. In de lastige uitwedstrijd tegen Sliedrecht wist de ploeg afgelopen vrijdagavond twee sets te pakken. Al om kwart over zeven startte de wedstrijd zodat het voor de meeste spelers al een opgave was om op tijd aan de start te verschijnen. Desondanks startte WHV niet onaardig en wist direct de eerste set te pakken.

Daarna zakte het spel en de concentratie wel wat weg. Sliedrecht zette vervolgens ook een ervaren middenspeler in de ploeg die wat meer balans in het team bracht. De servicedruk en de blokkering aan de kant van Sliedrecht werden sterker waardoor WHV meer moeite had om tot scoren te komen. Daarnaast hadden de Asperense volleyballer te weinig grip op de diagonaalspeler en de passer loper van Sliedrecht die beiden aanvallend goed op dreef waren. En zo kwam WHV met 2-1 achter.

In de vierde set bracht coach Max Smidt middenaanvaller Virgil in den Eng in de ploeg die met zijn service en enkele blokpunten wat nieuw elan in het team bracht. WHV veerde weer wat op en dat mondde uiteindelijk uit in een bijzonder spannende slotfase waarin de kansen op en neer golfden. Toch was het uiteindelijk de Asperense equipe die dankzij een goed gezet blok van Virgil in den Eng en Stefan Arp aan het langste eind trok. In de vijfde set kwam WHV al snel op een achterstand zodat de zege uiteindelijk toch voor de thuisspelende ploeg was. Desondanks gingen er twee nuttige punten mee terug naar Asperen.