Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Het WHV bestuur stelt zich voor! - Stefan Arp

Naam: Stefan Arp
Woonplaats: Leerdam
Aantal jaren WHV-lid: 22 jaar
Huidige team: Heren 1
Functie in het bestuur: Jeugd coördinator sinds 1 januari 2018 

Kun je iets vertellen waarom je bent gestart als jeugd coördinator bij WHV?
Ik ben al vele jaren lid van deze leuke volleybalvereniging en ik heb ondertussen al diverse rollen opgepakt. Naast het geven van training aan CMV, jeugd en senioren ben ik ook een aantal jaren CMV-coördinator geweest en lid van de technische commissie. Nu vond ik het echter tijd om ervoor te zorgen dat de toekomst van onze vereniging, de jeugdleden, een impuls gaat krijgen. De afgelopen jaren is deze functie in het bestuur ingevuld door Sander, Gerlanda en Jeannete. Nu neem ik het stokje over om dit een nieuwe impuls te gaan geven.

Waar ga je je op richten?
Ik vind het belangrijk dat onze jeugdleden zich optimaal kunnen ontwikkelen, dat ze veel plezier gaan ervaren en dat ze betrokken worden bij de volleybalvereniging. Om ervoor te zorgen dat we dit kunnen realiseren voor onze jeugdleden hebben we ook participerende leden en ouders nodig. Ik zal mij dus de komende bestuursperiode ook op deze punten gaan richten, want dit zijn in mijn beleving belangrijke punten voor een bruisende en enthousiaste volleybalvereniging waar je trots op kunt zijn.

Kun je uitleggen wat jou trots maakt op WHV?
Wat mij in al deze jaren trots op WHV heeft gemaakt is dat je in onze volleybalvereniging altijd terecht kunt voor een stuk sociale binding, maar ook zeker voor een sportieve uitdaging. Daarnaast is het in deze vereniging ook zeker mogelijk om jezelf als vrijwilliger te ontwikkelen en je ideeën uit te werken en op te pakken.

Wie wordt de volgende?
Bij deze draag ik ‘de pen’ over aan mijn broer, Sander!