Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - Winst en verlies voor WHV

De heren van WHV traden in de afgelopen week twee keer aan. Op maandag 8 december deden de Asperense volleyballers goede zaken door Vollido uit Hendrik-Ido-Ambacht met 0-4 te verslaan. Afgelopen zaterdag boog de ploeg in eigen huis echter met 1-3 tegen de nummer drie van de ranglijst Zuvo /De Burgst uit Breda. Met in totaal zes punten deed de ploeg daarmee goede zaken. Na 8 gespeelde wedstrijden staat de ploeg van trainer/coach Max Smidt nu op de 9e plek van de ranglijst.

Vooralsnog presteert de ploeg naar verwachting in de derde divisie. Tegen de lager geplaatste ploegen pakt WHV punten en tegen de hoger geklasseerde teams legt het team het vooralsnog af. Als het team zo doorgaat, zou handhaving in de derde divisie mogelijk moeten zijn. De selectie blijft in de breedte echter kwetsbaar.

Ook komende zaterdag wacht WHV opnieuw een belangrijke wedstrijd. De Asperense volleyballers ontvangen dan de heren van Sliedrecht Sport die in de middenmoot meedraaien. Een lastige ploeg maar wel een tegenstander waartegen WHV in eigen huis moet proberen punten te pakken. De focus zal dan moeten liggen op een drukvolle service om zo het spel van de tegenstander te ontregelen.