Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - Weer winst voor WHV

Afgelopen zaterdag heeft het eerste damesteam van WHV weer gewonnen met 4-0. Dit keer moest DVO terug naar Oud-Beijerland zonder punten. WHV, die Petra Huijssen weer rijker is na een blessureperiode, begon sterk aan de eerste set. DVO heeft weinig kansen gehad en deze set is dan ook geeindigd met 25-10.

WHV kwam in de tweede set iets minder tot scoren door het sterke tweemansblok en goede verdediging van DVO. Toch wist WHV ook deze set binnen te slepen; 25-18.

Helaas kon WHV deze winst niet verder doorvoeren, want in de derde set kwamen zij snel op een achterstand. Deze achterstand kon DVO zelfs uitbreiden naar 18-8 en even leek de moed in de schoenen van de WHV dames te zakken. Met verschillende time-outs en goede verdediging van Jolijn Onvlee, wist WHV het tij te keren en is deze spannende set geeindigd in 25-22.

De laatste set werd weer sterk begonnen door WHV, mede dankzij de goede aanvallen van Jennita Bovenschen en tactische prikballen van Evelyn Moret, wat leidde tot een goede voorsprong. Toch gaf WHV onnodig punten weg in de laatste speelminuten. DVO kwam akelig dochtbij en dit leidde tot een spannende uitslag van 28-26.

De dames willen invallers Evelyn Moret en Celine Bloem bedanken voor hun goede spel en inzet.

Aanstaande zaterdag speelt WHV om 17:00 uur een thuiswedstrijd tegen Volley-Zuid.