Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - Moeizame wedstrijd WHV

De Asperense volleyballers speelden afgelopen zaterdag niet hun beste wedstrijd van het seizoen. Tegen het degelijk spelende Jola Olympus uit Made moest WHV zelfs alle sets aan de tegenstander laten. En zo liep de ploeg van trainer/coach Max Smidt tegen zijn eerste 0-4 nederlaag aan. En dat nog wel in eigen huis.

De Asperense heren kwamen maar niet echt op toeren afgelopen zaterdag. Hoewel de start nog wel aardig was met enkele prima blokkeringen zakte het niveau snel weg. Mede overigens door wat snelle tactische aanpassingen aan de zijde van de tegenstander. Daarbij konden de middenaanvallers van WHV te weinig worden gebruikt en hadden de buitenaanvallers het bij vlagen zwaar om de verdediging van Jola te verschalken.

De heren uit Made hadden beduidend minder moeite om de Asperense verdediging te slechten. De passing aan de zijde van Jola lag beter verzorgd en daarnaast bracht de ploeg aardig wat variatie in hard geslagen ballen en ballen die tactisch werden weggelegd. Zeker door de laatste categorie liet de Asperense equipe zich keer op keer verrassen.

WHV heeft nu een paar weken vrij en kan die tijd gebruiken om te werken aan de passing en de verdediging. De volgende wedstrijd is pas op 29 november en dan moet WHV op bezoek in Bruinisse bij de nog ongeslagen koploper.