Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - WHV net niet daadkrachtig genoeg

De Asperense volleybalheren wisten afgelopen zaterdag slechts één punt mee te nemen uit Rotterdam. Tegen Fusion dat vorige jaar nog als derde eindigde, wist WHV enkel de tweede set te pakken. Hoewel dat op papier niet eens een hele, slechte uitslag was, overheerste toch het gevoel dat er meer in had gezeten voor de Asperense ploeg.

De equipe van trainer/coach Max Smidt speelde afgelopen zaterdag zeker niet slecht maar ook niet op de top van hun kunnen. De service was wat aan de voorzichtige kant waardoor er te weinig druk op de tegenstander werd gelegd. Fusion kon daardoor over het algemeen te eenvoudig de side-out spelen mede ook doordat WHV nog niet het optimale rendement uit de blokkering weet te halen. Daarnaast waren de Asperense volleyballers aan het net af en toe wat te bescheiden. De echte killersmentaliteit ontbrak nog te vaak op de momenten waarop deze nodig was. Bijvoorbeeld om een slecht verdedigde bal van de tegenstander even genadeloos af te straffen.

Toch wist WHV weer een punt mee te pakken en heeft nu 7 punten uit drie gespeelde wedstrijden. Als de ploeg dit weet vol te houden, moet een plaats in de middenmoot zeker tot de mogelijkheden behoren. Duidelijk wordt inmiddels dat de selectie het niveau aan kan mits het vol gas geeft tijdens de wedstrijden. Daarnaast moet WHV nu in de training de details gaan fijn slijpen. Passend, verdedigend en blokkerend valt er namelijk nog winst te behalen.

Komende zaterdag speelt WHV om 15.00 uur in eigen huis tegen Jola Olympus uit Made.

Fusion 2 – WHV 1: 25-18, 21-25, 25-23, 25-21