Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - WHV dames 1 trotse koploper na winst op Erasmus Volley Rotterdam: 0-4

Op 23 oktober 2013 speelde de vrouwenhoofdmacht van volleybalvereniging WHV haar vierde competitiewedstrijd tegen Erasmus Volley in Rotterdam. Bij winst zou WHV de koppositie weer terugnemen van Voltena.

Bij WHV werden helaas twee geblesseerden toegevoegd aan het rijtje afwezigen. De libero moest ook verstek laten gaan. Daarmee miste WHV maar liefst drie speelsters. Gelukkig waren Diana den Otter en Natalie Smith bereid om in te vallen, zodat er toch met 6 veldspeelsters en een libero gestart kon worden.

Het fluitsignaal klonk om 21.35 uur en de eerste set begon moeizaam voor WHV. De pass lag niet zuiver en er werden veel persoonlijke foutjes gemaakt. De Asperse dames liepen in het eerste gedeelte van de set terecht tegen een achterstand aan, maar maakte dat in het tweede deel van de set weer goed: 17-25. De tweede set had hetzelfde verloop: 21-25. De derde set had WHV duidelijk meer overwicht door de enthousiaste aansturing van de uitstekend spelende diagonaalspeelster Mirjam Steenis: 17-25.

De vierde set, het beroemde bonuspunt, moest en zou ook worden binnengehaald. Deze set werd helaas gekenmerkt door veel servicefouten aan Asperse zijde, maar mede door uitstekend passend en aanvallend werk van Pia Dhondt werd ook het bonuspunt verzilverd en klonk om 23.10 uur het eindsignaal. WHV mag weer vijf punten bijtellen.

WHV wint de wedstrijd met 0-4 en zal op 1 november om 17.00 uur in de Schildkamp tegen de nummer twee van de ranglijst (Voltena) er alles aan doen om haar koppositie te verstevigen.