Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Huldiging WHV heren recreanten door burgemeester en wethouder

Afgelopen zaterdag werden de heren recreanten van WHV gehuldigd door burgemeester Lingewaal mevr. Van Ruijven-van Leeuwen en wethouder Sport dhr. Van Bezooijen. Het bestuur van WHV organiseerde een feestelijk moment om deze zeer uitzonderlijke prestatie te vieren en nodigde het jeugdorkest van Ad Astra uit en DJ Madness uit voor muzikale ondersteuning. Er werd gekozen om de huldiging direct na de eerste thuiswedstrijd te doen van Heren 1 die dit seizoen in de hoogste klasse uitkomt van de regio de derde divisie. Alle aanwezigen zagen voorafgaand aan de huldiging een hele spannende en hoogstaande wedstrijd waarin beide teams niet voor elkaar onderdeden. WHV won verdiend haar eerste wedstrijd met 3-1.

Op zaterdag 6 september werden de heren tegen alle verwachtingen in Nationaal Kampioen. Het team bestaat uit heren die jaren geleden met elkaar in de competitie speelden aangevuld met een aantal andere leeftijdsgenoten. Het team werd een jaar geleden gevormd en aanvankelijk was er een gevoel dat de hoogste klasse van de recreanten misschien toch te hoog gegrepen was. Dit bleek echter niet het geval, want ze werden ongeslagen kampioen. Als kampioen mocht er deelgenomen worden aan de voorronden voor het nationaal kampioenschap. Deze voorronden werden gespeeld in Rosmalen op 17 mei. De heren plaatsten zich met een keurige 3de plaats voor het eindtoernooi. De gemiddelde leeftijd van het team is 52 jaar, daar waar de andere 9 finalisten tenminste 10 jaar jonger waren. In de halve tegen Fortutas en in de finale tegen HUF zijn alle vereende krachten verzameld en werd er op zeer spannende wijze nipt gewonnen.

Erelid Rita Versluis hield voor alle spelers een persoonlijke toespraak, waarna ze gehuldigd werden door de burgemeester en wethouder. De burgemeester refereerde in haar speech nog naar de woorden wilskracht en karakter die de finalewedstrijden kenmerkten en passen wij een club als Wij Houden Vol.

Klik hier voor meer foto's