Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

WHV strijdt zaterdag om Nationaal Kampioenschap Recreanten

Komende zaterdag 6 september speelt het nieuwe recreantenteam van WHV in Utrecht de nationaal kampioenschappen voor recreanten. Het meedoen aan een landelijk toernooi is een unicum voor de club. Nog niet eerder werd de strijd opgenomen tegen teams uit andere regio’s. 

Vorig jaar is het topteam bij de recreanten ontstaan doordat een aantal WHV oud-spelers met elkaar weer wilden gaan volleyballen. Er werd gezocht naar een vorm waarbij niet op zaterdag gespeeld hoefde te worden, maar wel op hoog niveau. Alle spelers hebben jarenlang gevolleybald in competitieteams, maar waren inmiddels gestopt en van plan om te stoppen. Alle spelers zijn heel betrokken bij de club en hebben alleen een groot volleybalhart.

Dit seizoen werd gespeeld in de hoogste recreantencompetitie van Zuid-West. Dit niveau bleek het juist niveau, want zeker de top-4 is aan elkaar gewaagd. WHV werd kampioen en mocht strijden om de voorronden van het nationaal kampioenschap. Daar kwam het sterke tegenstanders tegen en moesten de mannen tot het uiterste gaan om de finale plaats te bemachtigen. Afgelopen week werd zonder Rene la Haye en Kees van Wijngaarden nog een extra training ingelast om voorbereid te zijn op de finalewedstrijden.