Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Beach - WHV-jeugd in de ban van beachvolleybal

Volleybalvereniging Wij Houden Vol (WHV) heeft dit seizoen weer beachvolleybal training gegeven aan jeugdleden tussen de 10 en 16 jaar. Beachvolleybal is een erg leuke sport welke steeds populairder wordt in Nederland. In 2011 is WHV begonnen met beachvolleyballen op de beachvelden bij "De Wiel" in Asperen. Zowel de jeugdige spelers als volwassen spelers zijn vanaf april tot september aan het beachvolleyballen in Asperen.

Het WHV beach jeugdtoernooi 2014 was dit jaar op twee dinsdagavonden. Het toernooi werd gespeeld met een poule van jongens en een poule van meiden. Er waren 5 jongens teams en ook 5 meiden teams.

Jongens
Bij de jongens waren mooie wedstrijden te zien en werden ook spannende rally's gespeeld. Het toernooi was bij de jongens verdeeld in 2 poulefases op de twee dinsdagavonden. Op de eerste dag wisten Wayne Hol en Bram Donga de meeste wedstrijden bij de jongens te winnen en op de tweede dag wisten Niels Bel en Brian van der Plassche het toernooi te winnen.

Meiden
Bij de meiden was het erg spannend en was er duidelijk te zien dat ze de beachvolleybaltechnieken beheersten. Het toernooi bij de meiden bestond uit een poulefase en uit kruisfinales. Bij de meiden wisten Celine Bloem en Cindy van Lith het jeugdtoernooi te winnen ten koste van Irma van Dijk en Judith van der Plassche.

Het was erg leuk om al deze jeugdige spelers enthousiast en gemotiveerd te zien spelen. Op 30 augustus 2014 staat de WHV familiedag op de planning, waar elk WHV beach-lid weer in actie mag komen. Deze leuke beachvolleybal dag is niet alleen voor elk WHV-lid, maar ook voor zijn/haar vrienden en familie. Deze leuke dag wordt afgesloten met een barbecue en een gezellige feestavond.