Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Beach - WHV Beachteam aan de leiding

De beachvolleyballers van volleybalvereniging Wij Houden Vol (WHV) uit Asperen doen dit jaar ook weer mee aan de BVL-west (Beachvolleybal Verenigingen League-West). De BVL-west bestaat uit 2 poules van 4 teams en per onderlinge ontmoeting worden er 2 herenwedstrijden, 2 dameswedstrijden en 2 mix wedstrijden gespeeld. De eerste wedstrijden werden gespeeld tegen BeeVeestrand uit Amsterdam en WHV wist deze tegenstander, onder leiding van de ervaren Joost Kramer, te verslaan met 4-2. Het waren soms spannende wedstrijden, waarbij René Hol en Marjet Rutten de laatste mix wedstrijd wisten te winnen met 2-1.

Donderdag 3 juli speelden het WHV Beachteam in Asperen tegen BC Katwijk. De wedstrijden tegen BC Katwijk waren van een erg hoog niveau. Niels Reder en Martine de Graaf moesten geweldige strijd leveren om hun onderlinge wedstrijd te winnen met 2-1. Mirjam Steenis en Ewout de Jong wisten door tactisch te spelen, ook hun wedstrijd te winnen. De laatste wedstrijd van deze ontmoeting werd gewonnen door Sander Arp en Jennita Bovenschen met 2-0. Het WHV beachteam wist dus de thuiswedstrijden op hun eigen beachvelden in "De Wiel" met 5-1 te winnen.

Het WHV beachteam heeft op maandag 7 juli de laatste poulewedstrijden gespeeld tegen Armixtos uit Amsterdam. Dit was op het Sportpark De Eendracht in Amsterdam, waar vele beachvolleyballiefhebbers aanwezig waren. De licht gehavende Bernadet Arendsen was fit genoeg om mee te doen en wist allebei haar wedstrijden te winnen. De laatste wedstrijd werd relatief eenvoudig gewonnen door Stefan Arp en Niels Reder. Het WHV beachteam wist deze laatste onderlinge ontmoeting te winnen met maar liefst 6-0. Het WHV beachteam staat nu bovenaan in de poule en zal in augustus kruisfinales gaan spelen tegen de beachvolleybalteams uit de andere poule. In de deze poule staat het eerste team van BeeVeestrand bovenaan. WHV kan dan haar BVL-west titel prolongeren.