Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Interland 5 Juli

Beste volleyballers,

De Lange Mannen (het Nederlands herenvolleybalteam) spelen de komende weken in de World League. De mannen zijn tot nu toe redelijk goed bezig met een 3-0 winst op Korea en 3-2 winst op Portugal. Op zaterdag 5 juli zullen de Nederlandse mannen, 31ste op de wereldranglijst, het op moeten nemen tegen Tsjechië die 22ste op deze lijst staan.

Als vereniging zijn we van plan om de Nederlandse mannen aan te moedigen deze laatste wedstrijd van de World League in Nederland. Dit willen we gaan doen met een zo groot mogelijke groep! Als het je leuk lijkt om mee te gaan, kun je je opgeven met een mailtje naar onderstaand adres. Geef in dit mailtje het volgende aan:

  • Je voor- en achternaam 
  • Hoeveel personen van 13 jaar of ouder er mee gaan (Nevobo lid of niet?)
  • Hoeveel personen van 5 t/m 12 jaar of 65+ er mee gaan (Nevobo lid of niet?)
  • Of je ook nog zelf wilt rijden (en zo ja, hoeveel extra plaatsen heb je dan nog over i.v.m. het rijschema)

Het belangrijk om te vermelden of deze personen Nevobo-lid zijn of niet, in verband met de kosten. De kosten van de toegangskaarten moet je op de dag zelf aan ons betalen. Dit geldt niet voor de bestuurders, omdat deze kaartjes betaald worden door de meerijders ter compensatie van de brandstofkosten en de moeite. Wanneer alle aanmeldingen binnen zijn, wordt er een rijschema gemaakt, rondgestuurd en de definitieve kosten bekend gemaakt. De kosten zijn namelijk afhankelijk van het exacte aantal deelnemers en of men Nevobo-lid is of niet.

Wat: Interland Nederland – Tsjechië
Datum: zaterdag 5 juli 2014
Tijdstip vertrek bij de Schildkamp: 13:00 u
Tijdstip wedstrijd: 15:00 u
Plaats: Topsportcentrum Rotterdam (Van Zandvlietplein 20, 3077 AA Rotterdam)
Kosten: 5 t/m 13 jaar of 65+: €5 à €10
             Vanaf 13 jaar: €10 à €15
Parkeren is gratis op vertoon van je e-ticket!
Aanmelden: Uiterlijk 28 juni door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het onderwerp “Interland 5 juli”.
Voor wie: Voor alle WHV-leden en eventuele aanhang. CMV-ers zijn uiteraard ook welkom, bij voorkeur wel met begeleiding van ouders.

Stuur dus snel een mailtje met je aanmelding en hopelijk (uiteraard helemaal in het oranje) tot de 5e!

Groetjes,
Monique van Kempen
Oranje Ambassadeur WHV