Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Uitnodiging Zomervolleybal 2014

Op veler verzoek, maar ook omdat ik het gewoon ontzettend leuk vind, nodig ik jullie allemaal weer uit voor: ZOMERVOLLEYBAL!!! 

Een kleine/grote verandering is de locatie. Dit keer zal het niet meer in Haaften zijn, maar in het kleine doch altijd bruisende Heukelum. Velen van jullie weten ondertussen hoe het allemaal werkt en ik zou het erg leuk vinden om iedereen weer te verwelkomen !!

Even op een rijtje!

Ondergetekende wil jullie 1x per week een training aanbieden, één avond voor de dames en één avond voor de heren. Dit wil ik doen tegen geringe kosten, maar dat kan alleen bij genoeg animo. Het is de bedoeling om de dames op dinsdag avond van 20.00 tot 22.00 uur en de heren op woensdag avond van 20.00 tot 22.00 uur te trainen in de zaal van Heukelum. Uiteraard ga ik er vanuit dat vervoer uit bijvoorbeeld Haaften onderling te regelen is.

Nu begrijp ik dat jullie graag ook op vakantie willen en gaan. Daarom zou ik graag van jullie willen weten, als je interesse hebt, welke weken je aanwezig bent. Dan kan ik kijken of dat er genoeg mensen zijn gedurende de zomer om het interessant te houden (qua kosten) en daarop een leuke uitdagende training voor neer te zetten. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zal je een inschrijfformulier ontvangen met data voor opgave. Bij genoeg animo zal het bedrag op circa €5,- komen. Voor dat bedrag van €2,50 per uur staat er een trainer, is er degelijk materiaal aanwezig en kan je douchen! Dus hoe meer zielen, hoe meer vreugd, hoe groter het plezier!! En voor de financieel oplettende zomervolleybal-“die hard” onder jullie, dit is inderdaad een hele euro minder dan vorige jaren!!!

De voordelen nogmaals op een rijtje: 

  • lekker ballen in de vakantie;
  • ook bij slecht weer kunnen we ballen;
  • ook eens ballen met andere mensen dan je teamgenoten;
  • ballen en gezelligheid gecombineerd;
  • na de vakantie minder last van je ballen ……uhh ik bedoel… conditieverlies e.d.

Hopelijk durven jullie de uitdaging aan en kan ik jullie inschrijving gauw
tegemoet zien!!