Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - WHV nog één setwinst verwijderd van nacompetitie

Een gretig WHV denderde afgelopen zaterdag over het Eindhovense studententeam heen. Hajraa werd met 4-0 overklast en daarmee toonden de Asperense volleyballers hun ambitie voor de tweede plek op de ranglijst. Dankzij de 2-3 nederlaag van Udenhout bedraagt de voorsprong van WHV nu vijf punten. En daardoor heeft de ploeg komende zaterdag in het onderlinge duel met de Udenhouters slechts één set nodig om promotie/degradatie wedstrijden te mogen spelen voor een plek in de Regiodivisie.

Hajraa dat nog vecht om degradatie te voorkomen kwam met een selectie van maarliefst 14 man richting Asperen. Met een combinatieploeg van de twee teams die Hajraa in de Promotieklasse heeft spelen, probeerden ze punten weg te halen uit Asperen. WHV liet echter direct vanaf het begin al zien dat er voor Hajraa niets te halen viel in Asperen. De Asperense heren waren scherp en gefocust en lieten niets aan het toeval over.

Met veel servicedruk werd de aanval van de Eindhovense studenten onder druk gezet. En als Hajraa de blokkering van WHV wist te omzeilen, werd er ook in het achterveld veel verdedigd. Dit terwijl de bezoekers geen enkel antwoord hadden op de harde klappen van onder meer Stefan Arp en Rene Roth. Maar spelverdeler Niels Reder had ruime keuze afgelopen zaterdag. Dankzij de solide passing van Ewout de Jong kon hij regelmatig het blok van Hajraa het bos in sturen.

En zo is WHV nu erg dicht bij plaats twee op de ranglijst en de bijbehorende ticket voor de promotie/degradatiewedstrijden. Maar daarvoor moet WHV nog wel één set zien te winnen komende zaterdag. En daarvoor moeten de Asperense heren naar het hol van de leeuw toe. Dit wetende dat Udenhout er alles aan zal doen om WHV met 4-0 naar huis te sturen.