Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - WHV weer stap dichterbij

De Asperense volleybalheren zijn weer een stap dichterbij Promotie-Degradatie wedstrijden. Dankzij een 0 – 4 overwinning op de Eindhovense studenten staat WHV nu drie punten voor op Udenhout. De ploeg is daarmee nog drie wedstrijden verwijderd van een kans om in de regiodivisie te geraken. En dat zou voor het eerst zijn in de historie van WHV. De laatste wedstrijd van dit seizoen moet de ploeg echter op bezoek bij Udenhout. Hopelijk kan WHV in de komende twee wedstrijden de voorsprong nog met één of twee punten uitbouwen.

De Asperense volleyballers startten wat onwennig tegen het studententeam van Hajraa. WHV had in de rumoerige zaal moeite met het licht en de ruimte en moest duidelijk acclimatiseren. Daarbij serveerde Hajraa met veel druk waardoor de ploeg moeite had om de passing bij spelverdeler Niels Reder te krijgen. Langzaam kwamen de Asperenaren echter beter in hun spel en wisten het tij te keren. Mede door een goede servicereeks van Wildrik van de Plassche kwam WHV weer terug in de eerste set. In de slotfase van de set haperde het spel van Hajraa en haalde WHV de set binnen met 22-25.

Daarna was de ban gebroken en de overige drie sets kwam WHV niet meer in problemen. Met veel servicedruk van onder meer Niels Reder werd het spel van Hajraa ontregeld. Vincent de Bie pakte daarbij aan het net zijn blokpunten mee en Rene Roth was opnieuw een plaag voor de vijandelijke verdediging. En zo wist WHV vijf belangrijke punten te pakken.

Komende zaterdag moet WHV op bezoek in Vlijmen waar tegenstander Minerva wacht. Een lastig team dat in degradatie gevaar verkeert en dus zal knokken voor elk punt.