Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - WHV dames 1 pakt slechts één punt

Op 22 maart 2014 speelde de vrouwenhoofdmacht van volleybalvereniging WHV haar uitwedstrijd tegen Volley2B in Bergschenhoek. Waar de dames van Volley2B in eerste instantie een mede degradatiekandidaat leek te zijn, hebben zij zich toch naar een middenpositie weten te vechten.

WHV kreeg van trainer John Kemp de opdracht mee om gevarieerd aan te vallen met lef en overtuiging. Daarnaast dienden de dames diep op positie 5 (rechts achterin) te serveren.

WHV kon de eerste set goed bijblijven, maar kwam niet op voorsprong. De servicepass werd niet goed bij de spelverdeelster gebracht, waardoor zij niet gevarieerd kon spelen. Met 25-22 werd de set afgesloten. Dat bood echter wel perspectief voor het vervolg van de wedstrijd.

In de tweede set was het WHV die de leiding nam. Bij 11-17 benutte Volley2B haar tweede time out. Daarna werd de opgebouwde voorsprong uit handen gegeven door servicefouten en ingehouden spel. 25-23, en 2-0 voor Volley2B.

In de volgende set was WHV vastbesloten om de derde set mee te nemen naar Asperen. Voortvarend gingen de dames van start en gingen gedurende de hele set aan de leiding tot ze boven de 20 punten grens (17-21 voorsprong!) aankwamen. Daar ging het wederom, met behulp van het publiek van Volley2B, weer mis, 26-24 voor Volley2B.

In de vierde set wilde WHV nog wel laten zien wat het waard was. De time-out van Volley2B op 13-18 mocht niet meer baten. Overtuigend pakte WHV de setwinst met 17-25 en mocht weer een puntje bijschrijven in de ranglijst.

WHV verloor de wedstrijd met 1-3 en zal in het vervolg van de competitite nog hele goede zaken moeten doen om degradatie te ontlopen.