Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - WHV morst een setje

De Asperense volleybalheren wonnen afgelopen zaterdag in eigen huis gemakkelijk van middenmoter Flamingo’s 56. Zowel de eerste twee sets als de laatste werden met grote overmacht gewonnen. Helaas haperde de motor van WHV even in de derde set waardoor deze onverwacht naar de tegenstander ging. Een prima overwinning op een ploeg waar de Asperenaren uit nog van hadden verloren. Achteraf alleen jammer van de verloren set. Zeker omdat WHV anders een punt had kunnen uitlopen op directe concurrent Udenhout. Hierdoor lijkt het er steeds meer op dat de strijd om de tweede plek zal worden uitgevochten in de onderlinge confrontatie in de laatste wedstrijd van dit seizoen.

WHV had deze keer weinig te duchten van Flamingo’s. Waar vooraf nog enkele keren werd teruggedacht aan de verloren wedstrijd in Gennep was hiervan niets terug te zien tijdens de wedstrijd. De Asperense heren wisten de tegenstander onder druk te zetten met een goede service waardoor Flamingo’s maar moeizaam tot scoren kwam. Regelmatig wist de verdediging van WHV de aanval te pareren om vervolgens de bal richting de sterk acterende aanvallers Stefan Arp en Rene Roth te spelen. En dat leidde veelal tot een score voor de thuisploeg.

Alleen de derde set liet een ander spelbeeld zien. De servicedruk van de tegenstander ging omhoog waardoor de passing aan de zijde van WHV minder goed aankwam bij spelverdeler Niels Reder. En daarbij wisten de buitenaanvallers van Flamingo’s opeens wel tot scoren te komen. Gelukkig wist WHV dit in de vierde set direct weer recht te zetten.

De komende drie weken speelt WHV tegen laag geklasseerde teams. Dat behoort driemaal een overwinning te worden. Deze teams zullen echter alles uit de kast halen om degradatie te voorkomen.