Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - WHV kan geen potten breken

De Asperense volleyballers hadden afgelopen zaterdag weinig in te brengen tegen koploper Were-Di. Waar WHV de ploeg in eigen huis nog hun eerste seizoensnederlaag wist toe te brengen, was de gehavende selectie in Gemert kansloos. Zonder de geschorste Stefan Arp en met een niet fitte Wildrik van de Plassche in de gelederen wist de ploeg zelfs geen set te winnen. En zo kon de thuisploeg opnieuw een 4-0 zege noteren voor eigen publiek. Hoewel de nederlaag was ingecalculeerd, was het toch jammer dat WHV geen set kon afsnoepen van de toekomstig kampioen.

De Asperense volleybalheren zakken door deze nederlaag naar plaats vier op de ranglijst. De ploeg heeft echter nog altijd een wedstrijd in te halen. Met twee punten achterstand op de huidige nummer twee heeft WHV dus nog altijd een prima uitzicht op de tweede plek en daarmee op promotie-degradatie wedstrijden.

Komende zaterdag wacht WHV een belangrijke wedstrijd. De ploeg ontvangt dan in eigen huis Flamingo’s uit Gennep. Een lastige tegenstander waar de Asperense equipe in Gennep onverwacht van verloor. Zaterdag moet er echter gewoon worden gewonnen.