Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Algemeen - Volleyladder 2014

Op vrijdagavond 4 april organiseert de TAC van WHV weer de Volleyladder. Tijdens deze avond zijn er allemaal spelletjes te doen die met volleybal te maken hebben. De avond begint om 18:15 en het zal rond 20:30 afgelopen zijn. Er wordt gezorgd voor wat te drinken en lekkers tijdens de spelletjes.

Lijkt het jouw leuk om mee te doen? Geef je dan even op door je voor- en achternaam en je CMV niveau te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wanneer je 6 jaar of jonger bent zouden wij het fijn vinden dat je een mama/papa/zus/oma of iemand anders meeneemt die jou begeleidt tijdens de spelletjes. De kleuters zijn ook van harte welkom, al is het voor hen helaas niet mogelijk om alle spelletjes te doen.

Alles nog even op een rijtje:
Wat: Volleyladder
Waar: De Schildkamp te Asperen
Wanneer: vrijdag 4 april
Hoe laat: we starten om 18:15 en sluiten rond 20:30 af
Opgeven: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kosten: geen

Om deze avond een succes te maken, zoeken we een heleboel vrijwilligers die bij de spelletjes willen staan. Voor middelbare scholieren is het ook mogelijk om uren te krijgen voor het helpen bij het toernooi in het kader van een maatschappelijke stage. De avond duurt van 18.00 tot 20.30 uur. Dus wil je helpen? Geef je dan alsjeblieft op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door één van ons aan te spreken in de sporthal.  

Hopelijk tot 4 april!

Groetjes,

TAC
Michel de Bie, Daniël van der Neut, Nadina Roth, Peter Voorburg en Rianne Warsen