Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - WHV neemt belangrijke horde

Afgelopen zaterdag vochten de Asperense volleybalheren in eigen huis een rechtstreekse strijd uit om de tweede plaats op de ranglijst. Tegenstander in dit duel was het als nummer drie geplaatste Skunk uit Schijndel. Een ploeg waar WHV uit nog van had verloren vanwege de lastige service en harde aanvallen van deze ploeg. De Asperense heren waren dan ook gebrand op een overwinning.

Met name de eerste twee sets waren spannend. Begeleid door veel kabaal vanaf de tribune werd er hard gestreden voor de punten. In de eerste set leverde dit een overwinning op voor WHV. Maar de ploeg moest wel toelaten dat Skunk de stand weer gelijk trok door met 24-26 aan het langste eind te trekken.

In de derde en vierde set was WHV echter duidelijk de bovenliggende partij. De continue druk op hun passer-loper, tegelijk ook één van hun belangrijkste spelers, betaalde zich uit. De bal kwam steeds moeizamer bij hun spelverdeler uit waardoor scoren lastiger werd. Niels Reder kon echter beschikken over meerdere, scorende spelers waardoor de ploeg makkelijker speelde.

De 3-1 zege was dan ook een verdiende beloning voor het spel en de werklust van het team. Met nog steeds een wedstrijd minder bedraagt het gat op de nummer drie nummer drie punten. Volgende week moet WHV echter op bezoek bij de koploper die thuis nog geen set heeft verloren. Hoewel WHV de ploeg in eigen huis heeft verslagen, zal het een lastig karwei worden. Te meer omdat de Asperense heren aanvoerder Stefan Arp moeten missen vanwege een schorsing.