Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Algemeen - Familietoernooi 2014

Ook in het nieuwe jaar zal het volleyballen bij WHV gelukkig gewoon doorgaan! Het eerste toernooi van 2014 wat de toernooi- en activiteitencommissie wil gaan organiseren is het familietoernooi.

Het familietoernooi wordt gehouden op vrijdag 24 januari. Het idee is eenvoudig: nodig je familie uit om tegen andere families de strijd aan te gaan! Welke familie kan er het beste volleyballen? Het is natuurlijk leuk om een team samen te stellen met niet alleen maar volleyballers, zodat we een eerlijke en leuke competitie krijgen. De teams bestaan uit 6 spelers en deelname aan het toernooi kost 25 euro per team.

De feestdagen komen eraan, dus dat is een mooie gelegenheid om je ouders, broers, zussen, ooms, tantes, neven, nichtjes, enz. enz. op te trommelen om met jou een potje te gaan volleyballen.

Lijkt het je leuk om met jouw familie mee te doen aan het toernooi? Geef je dan vóór uiterlijk vrijdag 17 januari op door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groeten van de toernooi- en activiteitencommissie