MEEDOEN?

Beachvolleyballen kan in Asperen bij volleybalvereniging Wij Houden Vol. Bij het zwembad "De Wiel" in Asperen is een beachveld aangelegd door WHV. Wordt ook lid van WHV Beach!

Voorheen kon je je opgeven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vanaf vorig seizoen geven wij de voorkeur aan een online aanmelding via de link: aanmelden WHV Beach. Op deze wijze hebben we meer overzicht op de aanmeldingen, zodat we ons programma beter kunnen afstemmen. Hieronder vind je de nodige informatie voor het beachseizoen 2017.

Contributie:

Omdat WHV dit jaar, 60 jaar bestaat is er besloten om het WHV Beach lidmaatschap dit seizoen ‘gratis’ te maken voor WHV zaalleden. Ben je geen WHV zaallid? Dan kun je uiteraard gewoon lid worden, maar wordt er wel contributie in rekening gebracht

  • Jeugd tot 11 jaar (gratis)
  • Jeugd 11 tot 18 jaar (gratis voor WHV zaalleden, 10 euro voor niet WHV zaalleden)
  • Senioren (gratis voor WHV zaalleden, 20 euro voor niet WHV zaalleden)

Het lidmaatschap van WHV Beach loopt van april tot en met september. Je kunt uiteraard altijd Vriend van WHV Beach 2017 worden en een gift voor WHV Beach overmaken op de WHV-giro NL 92 INGB 0002 4650 74.

WHV Beach programma 2017

Onder het kopje 'Programma' (zie links van deze pagina) vind je het totale WHV Beachprogramma van 2017. Voor meer informatie over het WHV Beachprogramma 2017 zie ook de WHV Beach FLYER 2017.

Daarnaast is er een besloten Facebook-groep waar de WHV Beachleden en organisatie mededelingen en aanwezigheid kunnen controleren. Wij adviseren om lid te worden van deze groep om up-to-date te blijven. Klik op het onderstaande plaatje om direct naar de groep te gaan:

Als WHV Beach lid kun je onder andere meedoen aan:

Beachtrainingen voor CMV- en de jeugdleden

De technische commissie van WHV heeft specifieke beach-trainingen voorbereid. Hier leer je de basistechnieken van beachvolleybal. Er zijn speciale regels die vragen om specifieke technieken. Voor jeugdleden van 6 t/m 10 jaar op maandag van 18.00-19.00 uur. Voor jeugd van 11 tot en met 17 jaar zijn er speciale beachtrainingen beschikbaar en die kunnen op maandag van 19.00-20.00 uur gevolgd worden.

Leuke toernooien

Er zullen dit beachseizoen 4 toernooien worden georganiseerd.

  • Zaterdag 8 juli 2017: Onderling WHV-toernooi
  • Maandag 10 juli 2017: King & Queen of the beach (Jeugd), tijdstip training
  • Vrijdag 14 juli 2017: King & Queen of the beach, 19.00-22.00 uur
  • Vrijdag 18 augustus 2017: Bedrijvenbeachtoernooi, 19.00-22.00 uur

Vrij spelen

Lekker met elkaar beachvolleyballen. Diegene die er zijn delen teams in en er kunnen toernooitjes en wedstrijden gespeeld worden. Voor vragen over beschikbaarheid van het veld kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je in de WHV Beach WhatsApp groep om gemakkelijk en snel contact te hebben met andere beachers om vrij te gaan spelen? Laat het dan Olaf of Stefan weten, of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meeste gestelde vragen: Klik Hier!