MEEDOEN?

Beachvolleyballen kan in Asperen bij volleybalvereniging Wij Houden Vol. Bij het zwembad "De Wiel" in Asperen is een beachveld aangelegd door WHV. Wordt ook lid van WHV Beach!

Voorheen kon je je opgeven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Sinds een aantal seizoenen geven wij de voorkeur aan een online aanmelding via de link: aanmelden WHV Beach. Op deze wijze hebben we meer overzicht op de aanmeldingen, zodat we ons programma beter kunnen afstemmen. Hieronder vind je de nodige informatie voor het beachseizoen 2019.

Contributie:

Dit jaar is er wederom het tientjes lidmaatschap. Ongeacht de leeftijd is voor ieder die wil beach volleyballen dit seizoen het lidmaatschap laag gehouden, namelijk €10,-! Ons doel is om zoveel mogelijk mensen aan het volleyballen te krijgen en om zo vaak mogelijk gebruik te maken van ons fantastische beachveld. 

  • Jeugd tot 11 jaar (10 euro)
  • Jeugd 11 tot 18 jaar (10 euro)
  • Senioren (10 euro)

Het lidmaatschap van WHV Beach loopt van april tot en met september. Je kunt uiteraard altijd Vriend van WHV Beach 2019 worden en een gift voor WHV Beach overmaken op de WHV-giro NL 92 INGB 0002 4650 74.

WHV Beach programma 2019

Onder het kopje 'Programma' (zie links van deze pagina) vind je het totale WHV Beachprogramma van 2019. Voor meer informatie over het WHV Beachprogramma 2019 zie ook de WHV Beach FLYER 2019

Daarnaast is er een besloten Facebook-groep waar de WHV Beachleden en organisatie mededelingen en aanwezigheid kunnen controleren. Wij adviseren om lid te worden van deze groep om up-to-date te blijven. Klik op het onderstaande plaatje om direct naar de groep te gaan: 

Als WHV Beach lid kun je onder andere meedoen aan: 

Beachtrainingen voor CMV- en de jeugdleden

Leer de specifieke beachvolleybal technieken bij de beachtrainingen. Er zijn speciale regels die vragen om specifieke technieken. De trainingen zijn bedoeld voor jeugdleden tussen de 6 en 16 jaar. Deze trainingen starten vanaf mei 2019 op de zaterdagen.

  • Jeugdtraining 6-10 jaar, zaterdag 10:00-11.00 uur
  • Jeugdtraining 11-16 jaar, zaterdag 11:00-12.00 uur

 Leuke toernooien

Er zullen dit beachseizoen toernooien worden georganiseerd:

  • 29 juni 2019 Beachvolleybaltoernooi 3e divisie
  • Laatste training jeugd: Onderling jeugdtoernooi
  • Vrijdag 5 juli 2019: Bedrijven beachtoernooi, 18.30-22.00 uur
  • 24 Augustus 2019 Beach, BBQ and Burgers (beachvolleyballen en BBQen)

Vrij spelen

Lekker met elkaar beachvolleyballen. Diegene die er zijn delen teams in en er kunnen toernooitjes en wedstrijden gespeeld worden. Voor vragen over beschikbaarheid van het veld kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om de beachvelden te betreden heb je de sleutel nodig van het hek en het materiaalhok. Deze zijn te verkrijgen bij de sleuteldragers. Contactpersoon hiervoor is Stefan, je kunt hem ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bereiken. 

Wil je in de WHV Beach WhatsApp groep om gemakkelijk en snel contact te hebben met andere beachers om vrij te gaan spelen? Laat het dan Olaf of Stefan weten, of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meeste gestelde vragen: Klik Hier!